Job Description

In opdracht van Center Parcs deed Impulse Reclameatelier het ontwerp voor de restyling van een gedeelte van de bestaande sporthal. Tegen de bestaande spanten werden peesframes geplaatst en voorzien van verwisselbare Full colour peesframe doeken met betreffende activiteiten. Boven de glazen deur van de oude Squash banen werden frames geplaatst en o.a doek voor Virtual Experience geplaatst. De wanden van de entree van de Escape room werden voorzien van peesframes met Full colour doeken in thema van de Escape room. Binnen in de wachtruimte werd een schuifwand gemaakt en alle deuren voorzien van sfeer fullcolour beelden. Tussen de boogschiet activiteit en Ecscape Room werd een wand geplaatst met plafond om een sfeervolle doorgang te creeeren. Deze werd aan beide zijdes voorzien van sfeel walldeco prints in thema. Het plafond werd voorzien van peesframe met Full colour doek met wolken print. De enorme wand (achterzijde klimwand) werd volledig voorzien van een XXL Walldeco full colour print in bos thema. Ontwerp-productie-montage door Impulse Reclameatelier
Client: 
Center Parcs De Kempervennen
Categories: 
Totaal Projecten
Full Color XXL
Wall deco
Specials